Gør din have sommerklar med et flot havebord!

Skal din terrasse eller have være sommerklar?

Foråret og sommeren banker for alvor på døren – det lune vejr, de høje temperaturer og de mange timer man bruger i haven, er snart en realitet. Derfor er det også vigtigt at sørge for at haven og ikke mindst terrasse er klar til den forestående havesæson. En have skal nemlig gerne være en, der er rar at opholde sig i. Et tilflugtssted og et åndehul hvor man kan trække sig tilbage, fordybe sig i en god bog, invitere venner til grillmad og rosévin og et sted, hvor man i ro og mag kan nyde sin morgenkaffe og mærke solens første varme stråler omfavne én. 

Det er derfor vigtigt at sikre sig at opgivelserne er til den slags – eksempelvis ved at indrette en indbydende terrasse med behagelige havemøbler, der både sikre det stilfulde aspekt og samtidig har blik for komfort og gode siddestillinger. For selvom det er pænt og moderne, skal det også være rart at sidde i. Ellers går gasen lidt af ballonen – og man har pludselig ikke lyst til at drikke sin morgenkaffe på terrassen. 

Der findes heldigvis en masse forskellige varianter af havemøbler – eksempelvis stilfulde designer haveborde. Bordene er i tidens ånd og er centreret omkring god smag og flot indretning. Et perfekt touch til haven eller terrassen. Ofte er det meget værd at betale lidt mere for møblerne. Hermed sikres den gode kvalitet, der skal sikre dig mange gode timer i din have. 

Til de forskellige haveborde er det ofte meget nemt at gøre hele arrangementet mere personligt ved at tilvælge andre stole og/eller en bænk. Det gør også, at naboen sjældent har samme sæt. Dermed er det ganske enkelt og nemt at gøre havemøblerne unikke og mere personlige i deres udtryk. Ligeledes kan jeg også anbefale at pynte bordet med både dækkeservietter eller blomster fra haven. En fin, lille finesse og en hyggelig detalje. 

Et flot designerhavebord er ofte lig med mange timers glæde – et sted du dagligt har lyst til at bruge din tid! Og så slipper du samtidig for at bekymre dig for kvaliteten af dit nye havebord. For det danske sommervejr kan, som de fleste nok ved, også byde på regn og blæst. Derfor er det også vigtigt, at bordet er i materialer og kvalitet, der kan efterleve kravene om at være modstandsdygtige overfor dårligt – eller bare dansk – sommervejr. Så kan du i ro og mag nyde solskinstimerne på terrassen!

 

 

 

Du kan læse videre i artiklen Flotte design havebord til dit hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *