Sådan får du råd til ekstra gode gaverhv

Hvis der er én ting som de fleste danskere ikke ville takke nej til, så var det lidt finere gaver. Lidt finere gaver koster dog ekstra penge, og det er denne problematik som størstedelen af julegaveshoppere løber ind i – pengene rækker simpelthen ikke til det.

Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at jeg havde to gode måder som du kunne tjene lidt ekstra til dagen og vejen på – og dermed sikre dig penge nok til at købe lige præcis de gaver som du går og drømmer om.

Det er svært at lave en høj- og sikker indkomst hver eneste år i mange år, men at lave en god indkomst en enkelt måned er ikke det sværeste – hvis du blot følger de to nedenstående råd, er du faktisk allerede godt på vej. 

Råd 1 – Lidt betting her, lidt betting der

Mange bække små, gør en stor å. Sådan går det gamle ordsprog der argumenterer for at mange små handlinger godt kan have en stor effekt. Hvis du er en haj til at oddse, vædde, bette og hvad det ellers kaldes, så er dette lige et råd for dig. 

Uanset om du godt kan lide at sætte penge på esport betting I Danmark eller fodbold i Argentina, så er der mange julegavepenge at hente ved at kaste sig over nogle af de mere sikre kampe derude – som alle nok er klar over, så vinder man bare ikke lige så ofte når man vædder på usikre men højtbetalte kampe. 

Mit råd er derfor at spille mange sikre kampe hver eneste dag, på den måde skal du nok ende med at få råd til lidt flottere gaver. 

Råd 2 – Ryd ud i dine gamle sager

Der er næsten ingenting der er lige så irritende som at have et helt fyldt kælderum, hvor du knap nok kan få plads til et par klapstole. Hvis du har overstående kælderrum og en flad pung, så er dette råd lige noget for dig. 

Ved at rydde ud i det og tage alt af værdi til en såkaldt pantsætter (en person der lever af at sælge andre folks sager videre til profit), så kan du potentielt set lave meget mere end hvad du har brug for til julen – selvfølgelig alt efter hvor dyre ting du obevarer i kælderen. 

Et sidste råd er dog aldrig at pantsætte noget af høj værdi for dig, for du er aldrig garanteret at få det tilbage. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *