Er du den nye massør hos Ilsø Massage?

Få job som massør

Nyder du at hjælpe andre mennesker med deres spændinger, og er du dygtig til at forstå hvordan muskelproblemer opstår? Hvis du ved hvordan man giver kunder en god oplevelse med professionel massage og leder efter et job hvor du virkelig kan gøre en forskel og samtidig kan have en fleksibel hverdag, så er et job hos Ilsø Massage lige noget for dig. Her er du nemlig selv hersker over din hverdag og kan samtidigt give dig i kast med nogle af de mange slags massage som bliver udbudt. Du får alle de nødvendigheder du skal bruge for at have en sund forretning som massør. Læs mere på Job som massør

Fordele ved jobbet

– Du har fuld fleksibilitet. Du bestemmer nemlig selv både hvor meget du arbejder og hvornår du arbejder. På den måde kan du bare tage de jobs som passer dig og have kunder når det giver mening. Så kan du både være der få timer, for at passe det ind som et studiejob eller hvis du har børn. Men du kan også gå den modsatte retning og tage rigtig mange timer, og tjene så mange penge som du skulle have tid og lyst til. Det giver dig fuld fleksibilitet i din hverdag.

– Der er god betaling. Der ledes efter samarbejdspartnere som kan være der lenge og derfor er der mest muligt profit til dig som massør, fordi det ikke er forretningen, men samarbejdet mellem massører som bliver sat i fokus. Kombineret med at du selv kan vælge dine timer betyder det, at du kan ende med at tjene rigtig mange penge.

– Du kan få en fuld kalender. Der er rigtig mange kunder hos Ilsø massage og der er derofr også meget travlt. Det betyder at der søges massører fra hele Danmark, og der bliver hjulpet dig meget at få skaffet briks, olier og meget mere så du kan komme igang med det samme og få hjælp til at bygge ind forretning. På den måde kan du være selvstændig massør og gøre det fra din egen bolig derhjemme. Det betyder at du ikke behøver bruge tid på at markedsføre dig selv eller skulle skaffe kunder, for det er netop det som Ilsø Massage hjælper med. Konceptet betyder at du arbejder når du har lyst og er dækket ind under alle Ilsø Massages fordele, samtidigt med at du bliver markedsført ti lkunder som så vil opsøge dig.

5 kommentarer til “Er du den nye massør hos Ilsø Massage?”

  1. Hey, L-s-k.dk
    Hvis jeg var jer ville jeg måske sætte mig 100% ind i det jeg skrev om. Selvom der er meget rigtigt så rammer i også lige forbi en enkelt gang imellem.
    Med venlig hilsen, Frida

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *