Find den perfekte seng til dig

Invester i en god seng

I en tid hvor der er meget fokus på sundhed og hvordan ens nattesøvn påvirker ens velværd og livsstils kvalitet, er det her blevet populært at gå ud og investere i en god seng, af høj kvalitet. Dog kan det til tider være svært at gennemskue hvad der menes med høj kvalitet, og det kan også være meget individuelt alt efter hvilken krop, og derved hvilke behov du har. Det er meget forskelligt hvor meget folk benytter sig af deres seng og om de godt kan lide og ligge og læse i den eller ej. Dog giver vi dig her en løsning som passer til alles behov. Nemlig;

Kontinental sengen

Vi befinder os i en tid hvor denne type seng virkelig er populær. Og dette er der en god grund til. Vi taler om en senge type der garantere at du får en komfort i verdensklasse og herved at du også får en god nattesøvn. Det der får dig til at ligge specielt behageligt er at sengen har en stor og bred soveflade. Der er ikke den gode gamle revne i midten, som egentlig irritere din krop mere end du selv lægger mærke til. 

Så når du først har prøvet at sove i en kontinental seng findes der simpelthen ikke nogle gode argumenter for hvorfor du ikke skal blive ved med at sove i sådan en seng resten af dit liv.

Kendetegn

Det største kendetegn på at der er tale om en kontinental seng er at den er opbygget af mange lag. Dette er også en af de essentielle grunde til at sengen netop er så behagelig at ligge i. Typisk består sengen altså af tre lag; en boxmadras i bunden, en springmadras i midten og øverst en topmadras, der ofte har en kerne bestående af latex eller memory foam.

Et andet væsentligt kendetegn er at den ikke har en sengeramme. Det er selve boxmadrassen der her udgør bunden. Så placerer man efterfølgende de to andre madras typer ovenpå. Disse tre lag gør sengen meget høj hvilket specielt for folk med rygproblemer eller ældre er en stor fordel. Det er meget lettere at komme i seng om aftenen men også at stå op igen om morgenen. 

Så hvis du er klar til at gøre din sundhed og din nattesøvn bedre og herved garantere en livskvalitet der er helt i top med den bedste kontinentalseng så er alt du skal gøre at følge dette link!

2 kommentarer til “Find den perfekte seng til dig”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *