Din sunde krop elsker dig

Indholdsfortegnelse

Elsk din krop. Punktum. Der er ikke mere at sige til det. Hvis du synes, at det lyder lidt New-Age agtigt og du er ved at brække dig over det, så bræk dig. Men det er rigtigt. ELSK DIN FUCKING KROP. Alt andet giver jo ikke mening, gør det vel? Hvorfor i alverden skulle man dog gå rundt og tale dårligt til sin krop. Hvad tror du, at der kommer ud af det? Tror du, at din krop tænker ”hov, nu bliver jeg svinet til igen, så jeg må hellere makke ret”. Nej, min kære ven, det gør den ikke. Din krop bliver bare ked af det.

Kan kroppen det? – ja, for din negative, indre dialog går direkte ind og påvirker dig helt nede på celleniveau. Yup, you heard right. Din negative stemme smadrer din krop. Den forpester din fantastiske krops helingsproces og gør intet godt for dig. Så, hvad gør du så nu, hvis du er typen, der kigger ned af dig selv og kigger dig selv i spejlet om morgenen og tænker ” Fy for helvede!”. Du skal stoppe. Lige nu, min ven. Du bruger den helt forkerte strategi – du får IKKE en sund krop af at hade dig selv. Så start med at elsk dig selv som du er. Der er en masse dejligt ved dig og den måde du er på. Måske har du glemt det?

Det gør vi alle til tider. Vi glemmer at vi er fantastiske skabninger, som er sat på jorden, for at skabe noget helt vidunderligt for menneskeheden. Ugh, tænker du. Og ja, det gør man i starten fordi det lyder helt vildt og så meget anderledes end det, man plejer at tænke. Men nu er du ved at lære noget nyt og når man lærer noget nyt kan man godt blive lidt mistroisk, specielt hvis det lyder som en svær opgave.

Og det er en svær opgave at elske sig selv og sin krop. Det er ikke noget, der kommer af sig selv og det er noget man skal tænke over og arbejde på hver eneste dag. Men når du lige så langsomt går i gang vil du mærke en forandring i dig selv. I starten vil du synes at det er mærkeligt, men lige så langsomt vil du vende dig til følelsen af lethed, man mærker, når man elsker sig selv. Dit liv vil ændre sig for evigt, så kom bare i gang.

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

6 kommentarer til “Din sunde krop elsker dig”

 1. L-s-k.dk – Heey, Nu har jeg ikke været læser her særlig længe, men det er nogle meget velskrevne artikler. 🙂
  Fortsat god aften. Noah A.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *