Tre hurtige fifs til det stilrene hjem

Indholdsfortegnelse

Boligindretning er en sport i konstant forandring og mange af os har utroligt svært ved at følge med, uden at sætte os selv i økonomiske problemer. Tilbage i 2010\’erne var det granitbordplader der var \’in\’, nu er de blevet skiftet ud med de mere klassiske plankeborde. 

Det var også engang \’in\’ at have lædermøbler der selvfølgelig helst var i sort. Det er vi også bevæget os væk fra os foretrækker tydelig vis stofsofaer over læder igen – noget der også var in tilbage i 70\’ og 80\’erne. 

Du forstår pointen, vi mennesker skifter hele tiden boligindretningen ud. Denne artikel er dog en hyldest til de små tidsløse klassiskere der ville gå godt både med lædersofaen og stofstolen. Det er nemlig ofte billigere at købe all-around indretningsting der bare duer dille eller dille – det er også irriterende at skulle gå og smide møbler ud hele tiden.

Planter

Når du først har fået en, så kan du nok nikke anerkendende til at det kan være svært, ikke at købe nummer to med det samme. Planter er både dekorative og passer ind i de fleste typer indretning, og så er de også en fantastisk hobby at have! Sammenlignet med bare et par år tilbage er planter virkelig noget der begynder at dukke op i flere og flere hjem.

Hvis du går og overvejer at købe din første plante og ikke er sikker på hvilken, så bliver du garanteret glad for at høre at en ananasplante i soveværelset kan hjælpe din bedre halvdel af med hans snorken – planter er ikke kun flotte, de er også praktiske.

Billeder

Billeder og andre slags vægdekorationer er også noget der begynder at fylde mere og mere i modeverdenen, der har fået øjnene op for at en bagvæg i en anden farve kan skabe en helt anden stemning i rummet.

Hvis du er ude efter nogle billeder til væggen derhjemme og er i tvivl om hvilke slags, så kan du med fordel tage et kig på www.nicewall.dk, der har stort set alt hvad hjertet begærer inden for vægdekorationer med mere. 

Træ

Træ har i stor stil lavet comeback. Man skal ikke tænke langt tilbage før man husker læder og stål-lænestole, oftest altid akkompagneret med et gladbord – det er efterhånden lang tid siden at man har set sådan et set-up i et modeblad. 

Det er fordi træ er in igen. Du kan derfor gøre klogt i at holde det i menté, til når du shopper møbler. Husk at træet altid skal matche hinanden, ellers bliver det noget rod! 

5 kommentarer til “Tre hurtige fifs til det stilrene hjem”

  1. L-s-k.dk – Heej,
    Jeg siger mange tak for en dejlig omgang læsning
    Fortsat god dag. Konrad

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *